Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés

“Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig! Hit, tudás, biztonság…"

„Életigen Békés” program az iskolánkban is

2017. szeptember 22-től 2017. szeptember 30-ig városunkban egy nagyszabású mentálhigiénés és életvezetési programsorozat kezdődik több helyszínen.

2017.09.20.


Image

2017. szeptember 22-től 2017. szeptember 30-ig városunkban egy nagyszabású mentálhigiénés és életvezetési programsorozat kezdődik több helyszínen. Az „Életigen Békés” program az országos Életigen programsorozat részeként szerveződött több város után most Békésen (Gyula, Gödöllő, Jászberény, Kecskemét, Keszthely, Zalaegerszeg, stb...), és célja a lakosság alapvető mentálhigiénés kérdésekben való megszólítása prevenciós jelleggel. A szervező az Életmóddal az Egészségért Alapítvány, melynek önkéntes szakemberei és szervezésben segítséget adó laikusai fogtak össze most Békés lakosságáért. A program központi helyszíne a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, ahol életvezetési, kommunikációs magabiztossági, nevelési és önértékelési előadásokat tartunk (mellékelem a plakátot, a programmal kapcsolatos kisvideo a https://www.facebook.com/Eletigen/videos/1858396100842706/ url címen érhető el). Ezek mellett a program részeként 2017. szeptember 22-én 10 óra 50-től a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium diákjai számára is szervezünk életvezetési előadást, ahol a sikerről, a magabiztos kommunikációról és a kitartásról hallanak motivációs előadást. (Petőfi utcai általános iskola, Hajnal Ábel terem ) A teljes sorozat minden eleme díjmentes, melyet köszönhetünk előadóink és szervezőink önzetlen odaszánásának. Az alábbi videón betekintést kaphat egy ilyen előadásba: Iskolai előadás A videón az előadónkat is megismerheti: Zsiga Attila személyiségfejlesztő tréner, prepare-enrich tanácsadó, életmódtanácsadó, lelkigondozó (zsigaattila.hu).
Kapcsolat

intézményegységeink elérhetőségei


Gimnázium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Dr. Pataki Ágnes
Telefon: 66/411-867
Email: titkarsag@szkirg.hu

Általános Iskola


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Vég Gábor
Telefon: 66/411-222
Email: szkirgkaracs@gmail.com

Óvoda


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Taróné Tyukodi Anikó
Telefon: 66/411-438
Email: ovodajantyik@gmail.com

Kollégium


Igazgató: Palatinus Pál
Általános Igazgató helyettes:
Intézményegység vezető: Tyukodi Marianna
Telefon: 66/411-867